XIII – LA POLITIQUE SUCKS !

de crisuadi

Pana aici au fost puterea mea si plictisul meu de a urmari jocul hotilor , comunistilor (toti comunistii , nu numai cei din usele , ci si cei din pdl , udmr , caci toti se trag din acelasi fsn mare) si lichelelor care se numesc oameni politici ! ! Cand va veni un partid care declara ca vrea sa starpeasca bugetarii , ca vrea sa micsoreze taxele si impozitele si ca tine cu patronii , atunci voi fi dispus , din nou , sa mai pierd ceva energie cu politica !

Sa trecem la ale noastre . Vreau sa va prezint un album si o serie pe care nu prea am bagat-o in seama mai ales dupa ce am vazut filmul , pilotul , cum se zice . E vorba de „XIII” , seria si albumul „MYSTERY”.

Imagine

Ultimele tomuri din XIII , aparute pe 13 Noiembrie 2007, au inchis cautarea identitatii lui Jason Fly. Multe elemente , insa , au ramas in suspans . Jean Van Hamme a creat o galerie de personaje care mai de care mai intrigant , mai atasant si mai captivant . Colectia XIII – MYSTERY, permite explorarea trecutului lor , a secretelor si devoalarea intrigilor puse la cale. Xavier Dorison a relevat , primul , provocarea . Scenariul sau este de o eficacitate redutabila , atat in ce priveste legatura cu seria „traditionala” , cat si in urmarirea nasterii unui ucigas . Servit de desenul admirabil al lui Ralph Meyer , acest album va incanta fanii seriei XIII .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Seria costa 47,96 euro .

Text tradus si imagini preluate de la : http://www.dargaud.com/xiii-mystery

Reclame